Spreken

 

Tegenwoordig is de invulling bij een overlijden anders dan vroeger. Je wilt afscheid nemen op een manier die past bij jouw dierbare, die recht doet aan het leven en uiterst persoonlijk is.

In de bijzondere dagen tussen overlijden en afscheid kom ik graag bij jullie.  Luisteren naar de verhalen en anekdotes over jullie dierbare, de sfeer proeven.  Vaak gaat dit gepaard met een lach en een traan. Mooie herinneringen die ik graag in mijn memoriam verwerk. De overledene eren op een respectvolle manier die recht doet aan de persoon. 

 

Muziek is enorm belangrijk op een uitvaart. Waar woorden soms tekort schieten, spreekt de muziek. Vaak rechtstreeks in je hart. Ook daar kan ik een warme bijdrage in leveren. Met mijn muziek, met muziek door jullie zelf uitgekozen of middels mijn ruime netwerk.

 

Als je weet dat je binnen afzienbare tijd komt te overlijden wil je misschien zelf bepalen hoe jouw afscheid eruit komt te zien. Jouw eigen verhaal vertellen, wellicht een boodschap of laatste groet brengen aan je nabestaanden, muziek uitzoeken die jou raakt.
Ik zou je daar graag in bijstaan. Jouw levensverhaal schrijven en vertellen, op jouw manier.