Muziek voor ouderen

Muziek heeft een positief effect op het welzijn van mensen. Daar speel ik graag op in met een interactief programma, speciaal voor de doelgroep waar ik voor optreedt.
Dat kan zijn in een seniorencomplex waar ik een gezellige avond kan brengen met muziek, verhalen en anekdotes van vroeger. Waar meegezongen of gedanst kan worden op herkenbare muziek. Veelal Nederlandstalig of herkenbare muziek uit de oude doos.

Regelmatig speel ik in een zorginstelling of verpleeghuis. Ik betrek mensen bij mijn optreden en laat ze terugblikken naar hun verleden. Prachtige verhalen waar veel liedjes naadloos bij aansluiten. Samen een gezellige middag maken waarbij zorgen en verdriet even naar de achtergrond verdwijnen. Een stukje troost door de muziek en de herinneringen.

Tevens ben ik werkzaam voor de Stichting Welzijn Westerwolde waar ik muziekmiddagen verzorg voor mensen met dementie of een chronische beperking zoals bijvoorbeeld Parkinsons of Niet Aangeboren Hersenletsel.  Door middel van muziek verbinding zoeken en de stemming van mensen positief beïnvloeden.  Een prachtige manier om contact te maken.