Zingen

Van kinds af aan ben ik altijd met muziek bezig geweest. Zingen is een tweede natuur. Als ik een dag niet gezongen heb is er iets aan de hand. Ik kan niet zonder. Mijn muzikale carrière ben ik begonnen in een koor waar ook sketches en toneel opgevoerd werden. Hier heb ik vele typetjes mogen spelen en menig solo partij nam ik voor mijn rekening.

Na tien jaar wilde ik verder en begon ik als leadzangeres in een coverband. Vele optredens volgden. Na verschillende projecten heb ik samen met drie enthousiaste mannen een eigen coverband opgericht, Betstay www.betstay.nl  Een geweldige groep waar ik helemaal tot mijn recht kom. Naast leadzangeres speel ik akoestische gitaar, saxofoon en mondharmonica in deze band. Menig feest luisteren we nog steeds op.

Toch wilde ik ook graag kleine liedjes zingen. Samen met pianist Tekke Withaar richtte ik een duo op Tekke & Lucia www.tekkelucia.nl . We spelen muziek op maat voor verschillende gelegenheden. Alle stijlen zijn mogelijk en we hebben een prachtig programma voor ouderen. 

Samen muziek maken is prachtig. Maar ook alleen ben ik tegenwoordig actief. Op feesten en partijen, bruiloften, op een uitvaart of met een eigen programma voor ouderen- en verzorgingstehuizen. Alles op maat afgestemd op uw wensen.