Trouwen

Jullie gaan trouwen! Dan moet er natuurlijk veel geregeld worden. Op één van de mooiste dagen van je leven wil je dat alles perfect verloopt. Ook je trouwceremonie is daar een belangrijk onderdeel in.

Als zelfstandig trouwambtenaar mag ik jullie huwelijk voltrekken op de plek van jullie voorkeur.

Trouwen jullie in een gemeente, dan word ik als zelfstandig trouwambtenaar voor één dag benoemd. Je mag dan trouwen in het stadhuis of op plekken die zijn goedgekeurd door deze gemeente.

Maar wat als jullie willen trouwen op een bijzondere plek, thuis of in het buitenland? Kun je dan nog steeds op trouwen zoals jullie dat voor ogen hebben. Dan is een ceremonieel huwelijk een prachtige oplossing! Jullie trouwen op een ander tijdstip voor de wet, bijvoorbeeld op een tijdstip waarop trouwen goedkoper of zelfs gratis is.Op jullie huwelijksdag voltrek ik jullie huwelijk met een ceremoniële plechtigheid. Op jullie droomlocatie, omringt door mensen die jullie dierbaar zijn, gaan we met een prachtige ceremonie, afgestemd op jullie wensen, jullie liefde bezegelen.

 

Ruim voor jullie trouwdag hebben wij een gesprek. Ik zal jullie het hemd van het lijf vragen en als jullie het goedvinden ook contact opnemen met de getuigen, familie en vrienden die dichtbij jullie staan. Zo leer ik jullie goed kennen en hoor anekdotes die ik in mijn speech verwerk. Een mooie ceremonie houdt voor mij in dat het persoonlijk is, warm, oprecht, en de diepte niet schuwt, maar daarnaast ook met humor, spontaniteit en veel vrolijkheid. Ook kinderen kunnen een rol in de ceremonie spelen. Ze kunnen de ringen aangeven, een liedje zingen of een gedicht voorlezen. Alles is mogelijk. Samen met jullie bepalen we hoe jullie huwelijksceremonie eruit gaat zien.


Natuurlijk kan ik dan ook opluisteren met muziek. Alleen, met een pianist of gitarist. Alles is mogelijk. Ook kan ik speciaal voor jullie een lied maken en zingen. Belangrijk vind ik dat we de tijd nemen om jullie dag onvergetelijk te maken.